2022-03-05 07:16:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Most a szokásosnál nagyobb szerepe van a hozzáállásnak

Napi horoszkóp március 5-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint megérzéseid jók, sőt ezekben a napokban még intenzívebbé válhatnak. A közeljövő életed legfontosabb területein, valóban hozhat változásokat. Ezeket kellene ma türelmesen végiggondolni, átbeszélni a többiekkel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap együttáll a Jupiterrel, ami nagyon pozitív napot jelez. Életerőd nagy, szívesen kalandozol, és fedezel fel ma új dolgokat, helyeket, eszméket. Ha szingli vagy, ma nagyon könnyen előfordulhat, hogy a sors az utadba sodor egy kedves idegent.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nem a zárt ajtók jelentenek akadályt, hanem az irigyek rosszindulata. Ezt úgy tudod leküzdeni, ha nem veszel róluk tudomást. Kifáradnak ugyanis a rosszindulatban, és aztán nem lesz gondod többé a pletykáikkal.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az elmúlt hetek keményen próbára tették az idegeidet, és egy kicsit a párkapcsolatodat is szétzilálták az események. Most kipihenheted magad, és valami jó programot is találjatok ki együtt, mert nagyon kellenek a közös élmények!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy le nem zárt kapcsolat nyomaszthat most, még akkor is, ha már egy újban élsz. Ma összefuthatsz az illetővel, akivel alkalmad lesz arra, hogy a régi félreértéseket tisztázzátok, átbeszéljétek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma nagyon egy hullámhosszon vagy mindenkivel. Kicsit meglepődsz, hogy a családodban megértésre találsz néhány olyan kérdésben, amiken az elmúlt időszakban késhegyig menő viták folytak. Most valahogy sikerül elfogadni egymás érveit.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyon meg akarsz felelni az elvárásoknak, mások szája íze szerint próbálsz viselkedni (lassan már gondolkodni is), ezzel szép lassan feladod saját egyéniségedet, vagyis épp azt, ami a sikereid titka. Állj a sarkadra, mondj nemet!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne keveredj hatalmi vitákba a családon belül, különösen ne akarj párod fölébe kerekedni. Sokkal több segítségre és megértésre számíthatsz, ha bevallod neki a félelmeidet, gondjaidat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most a szokásosnál nagyobb szerepe van a hozzáállásnak. Ha rosszkedvű vagy, senkivel nem tudsz zöld ágra vergődni, és olyan lehetőségeket szalasztasz el, amiket később már bánni fogsz. Ha viszont derűsen kezdesz a dolgokhoz, könnyen elérhetsz bármit.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Régóta most van először alkalmad arra, hogy egy kicsit igazán megpihenj. Az elmúlt hetekben olyan akadályokba ütköztél, amiket érdemes újra felidézni, elemezni. Ha ezt megteszed, érdekes felfedezésekre jutsz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most igencsak népszerű vagy, nem is csoda, hisz a jegyedbe lépett a Vénusz. A magánéletben több olyan élményed lesz, ami a hiúságodat legyezgeti, egyik meghívást kapod a másik után, párod viszont nem örül annyira ezeknek a lehetőségeknek. Ne adj alkalmat a féltékenységre!


Halak: II. 19. - III. 20.

A párkapcsolatod most sok boldogságot tartogat neked. És ez akkor is így van, ha már régóta együtt vagytok. Szép élményeket éltek át, amik még közelebb hoznak titeket egymáshoz. Igazán romantikus lesz ez a nap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: